Ha egy javítás mindössze 10 percbe kerül, akkor is ki kell fizetnem a teljes órára szóló szervizdíjat?

A HIDROTEK szervizdíjait perc alapon számoljuk. Vannak olyan egyszerű javítási munkák, melyek mindössze néhány percet vesznek igénybe. Miért fizetne ki akkor egy teljes órát? A perc alapú díjszámlálás garantálja, hogy Ön tényleg csak annyit fizessen, amennyit a szakember az Ön gépén dolgozik.

Ha házhoz jön a szerviz, akkor ez a kényelem biztosan sokba kerül nekem...

A HIDROTEKnél a kényelm nem jelent többletköltséget. A mozgószerviz nem csak Önnek, hanem cégünknek is anyagi könnybbséget jelent, hiszen így nem kell nagy telephelyet bérelnünk szervizünk számára. Ha pedig nem kerül sokba a szerviz fenntartása, akkor a HIDROTEK is kedvező áron tudja biztosítani szolgáltatásait.

Mit jelent pontosan, hogy a helyszínen történik a javítás?

Amennyiben egy hidraulikával működtetett rendszer elromik, a gépet nem kell műhelybe vagy egyéb telephelyre elszállítani, mert a HIDROTEK szakemberei a meghibásodás helyszínén orvosolják a problémát. A HIDROTEK ugyanis olyan felszerelt szervizkocsival rendelkezik, melynek segítségével bárhol, bármikor képes megjavítani, kicserélni a megrongálódott tömlőket, alkatrészeket.
Amennyiben olyan egyedi méretű tömlőre van szükség, mellyel a HIDROTEK mobil szervizautója nem rendelkezik, a szakemberek ideiglenes megoldással orvosolják a hibát, majd a legrövidebb határidőn belül beszerzik a hiányzó alkatrészt.

Mennyibe kerül a HIDROTEK szolgáltatása?

Azzal, hogy a HIDROTEK a meghibásodás helyszínén javítja meg a gépeket, rengeteg időt és pénzt spótol meg Önnek. A HIDROTEK üzletpolitikájának lényege, hogy lassan, de biztosan szeretné kiterjeszteni szolgáltatásait az ország egyre nagyobb területére. Ezért szolgáltatásait rendkívül kedvező áron biztosítja. Árait minden egyedileg kalkulálja, melyet elsősorban a meghibásodás jellege és a szükséges alkatrészek befolyásolnak.
Kérjen árajánlatot e-mailben, vagy sürgős esetben hívjon bizalommal a megadott telefonszámon!

Hol található a HIDROTEK telephelye?

Bár a HIDROTEK monori székhelyű, ez nem jelent térbeli kötöttséget, hiszen a szervizautó bárhol megtalája meghibásodott berendezését. Ott a telephely, ahol gépe elromlott...

Leszereljem-e a meghibásodott alkatrészt, amíg a HIDROTEK mozgószervize megérkezik?

Önnek nem kell fáradnia a meghibásodott alkatrész leszerelésével. A HIDROTEK akkor tud garanciát vállalni munkájára, ha a javítás teljes folyamatát saját szakemberei végzik a leszereléstől a visszaszerelésig. A szervizautó – telefonhívásától számítva – akár 1 órán belül kiér a helyszínre, és legtöbbször egy tömlőcsere is mindössze néhány percet vesz igénybe, így gépe rövid időn belül ismét munkára fogható.

Mennyire képes pótolni a szervizautó egy komplett hidraulika-szerviz telephelyet?

A HIDROTEK szervizautója tökéletesen elő van készítve arra, hogy segítségével bárhol, bármikor meg tudják javítani hidraulikus rendszerének meghibásodását. A jármű legfontosabb felszerelése a tömlőroppantó, de az autóban helyet kapott a tömlőgyártáshoz szükséges összes alkatrész, különböző fajta és méretű tömlők, valamint hegesztő, kompresszor, és megannyi kiegészítő munkaeszköz. A mozgószervizből semmi sem hiányzik, ami egy állandó telephelyen lévő hidraulika-szervizben is megtalálható.