munkahenger javítása

Munkahenger javítása

Munkahenger hidraulikus rendszerének meghibásodása esetén a HIDROTEK szakemberei a hengert leszerelik, a monori telephelyre szállítják, ahol javítják, majd tesztelik. A működőképes munkahengert visszaviszik, majd eredeti helyére szerelik, és beüzemelik. A HIDROTEK mindezt kétnapos határidővel vállalja (a hétvégét nem számítva).

nagynyomású pumpa javítása

Nagynyomású Pumpa Javítása

A nagynyomású pumpák javítása rendkívül időigényes, mert különösen nagy precízitást igényel. Méginkább érvényes ez a megállapítás akkor, ha az alkatrész eltört bennük. A HIDROTEK mögött álló 10 éves szakmai tapasztalat hozzásegít ahhoz, hogy ezt a feladatot is magas színvonalon végezze.

tömlők cseréje

Tömlők Cseréje

A HIDROTEK mozgó szervizautója nagy mennyiségű tömlőkészlettel rendelkezik, így a legtöbb esetben már a helyszínen lehetőség van az eltört vagy elhasználódott alkatrész cseréjére. Amennyiben mégis olyan egyedi méretű tömlőre van szükség, mely nincs a helyszínen, a HIDROTEK vállalja, hogy nagyon rövid határidővel legyártja vagy beszerzi a szükséges alkatrészt.

tömítések cseréje

Tömítések, Hidraulikus Olajok, Szűrők Cseréje

A HIDROTEK vállalja szimeringek (tömítőgyűrűk) és o-ringek cseréjét. A hidraulikus rendszerek működtetéséhez elengedhetetlen olajok, szűrők hosszabb használat után veszítenek hatékonyságukból, ezért rendszeres időközönként cserére szorulnak. A HIDROTEK vállalja a hidraulikus rendszerek rendszeres ellenőrzését, és szükség esetén az olajok, szűrők szakszerű cseréjét. Ne várja meg, míg gépe elromlik, cseréltesse ki időben a régi tömítéseket, olajokat, szűrőket!

acélcső hajlítás

Hidraulikus Acélcső Hajlítás

A hidraulikus rendszerekben lévő acélcsövek javítása speciális csőhajlító szerszámmal történik. A HIDROTEK szakembere a minta levétele után az egyenes csövet a szükséges szögnek megfelelően hajlítja, majd fölszereli a végleges helyére. Átadás előtt a gép tesztelése természetesen sohasem marad el.

kormányszervó javítása

Kormányszervó Javítása

Ahogy az autógumiknak van egy meghatározott élettartamuk, ugyanúgy a kormányszervóban lévő tömlők és acélcsövek is elhasználódnak. Amennyiben ilyen jellegű hibát észlel gépjárművén, tárcsázza mielőbb a HIDROTEK éjjel-nappal hívható vonalát, hiszen a legkorszerűbb szerszámok segítségével a kormányszervóban lévő tömlők, acélcsövek hajlítása rövid idő alatt megoldható.